Om os

Velkommen til Spices by Nor. Vi er et par, som deler interessen for mad på hver vores måde. Med vores forskellige baggrund, viden og mangel på samme, vil vi sammensætte indhold til dig.

Vi vil skabe noget, som du kan bruge uanset om du er nybegynder, øvet, har meget eller lidt tid til madlavningen.

For os har god mad en central rolle, fordi det er noget man kan nyde sammen eller hver for sig og dele med hinanden. Glæden og oplevelsen ved at nyde maden, forbinder os og hylder vores forskelligheder.

Vores baggrund

Vi har dyrket vores færdigheder og interesser for madkulturer i asiatiske, mellemøstlige, vestlige og latinamerikanske køkkener igennem utallige timer med madlavning, google-søgninger og madprogrammer.

Du får derfor vores yndlingsopskrifter, som stammer fra mange forskellige verdensdele. Vi bruger aldrig light eller fedtreduceret produkter og vi har ikke allergener eller andet at tage hensyn til. Vi nyder bare god mad og gode oplevelser, også må vi bevæge os derefter.

Moules frites, blåmuslinger med pomfritter
Brioche toast med kartofler

Vores motiver

Vi fandt sammen mens vi begge var studerende. Det forklarer at mange af vores yndlingsopskrifter bærer præg af, at have travlt i hverdagene og en strammere økonomi.

Derfor er vores opskrifter et godt mix af ingredienser, som er billige og dem, hvor man bare ikke kan gå på kompromis. Selvom budgettet ikke er så stramt mere, sørger vi stadig for at holde madbudgettet på et lavt niveau og prioriterer at have råd til andre oplevelser.

Vores passion er at inspirere til at mindske madspild og grønnere køkkenvaner – uden at gå på kompromis med smag. Vi er ikke selv fanatikere, men mener at hvert et lille tiltag gør en forskel. ❤️🌍

Hvorfor skal du følge med?

Vi startede Spices by Nor, fordi vi ønsker at dele mange af de retter vi holder af, erfaringer og viden med andre.

Vi har meget forskellige roller og evner både i køkkenet og på bloggen. Vores fornemmeste opgave er, at lave indhold så alle kan følge med og forstå dem.

Bloggen kommer derfor til at være spækket med gode og inspirerende opskrifter, samt massere af smarte tips og tricks for alle. 

Vi håber også du kan bruge vores indlæg og dele dem med dem, du holder af. 

Tapas bord